Dragons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragons

travian

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Speed ZACINA!!!

Goto down 
+2
Empirex
chancer
6 posters
AutorZpráva
chancer
Administrátor
Administrátor
chancer

Po?et p?ísp?vk? : 107

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyTue Feb 05, 2008 6:44 pm

Z fora Travianu:
citace :

Jiz v patek, 08.02.2008 v 6:00 opet spustime servery speed.travian.cz a speed.travian.sk.
Registrace budou aktivni zitra 06.02.2008 a po registraci se vam zobrazi cas kdy budou servery odstartovany.
Takze sa pripravte na zajtra, bude sa registrovat, budte z strehu stale, nie je povedane, kedy sa registracia spusti. Vsetci sa registrujte na suradnice juho-zapad [-/-], nebudem robit ziadne vynimky, ak niekto bude inde!! Ak budete inde, mate sancu byt vo frakcii, alebo frakciu zalozit, ale do D-Black, nebudete prijaty!
Moje meno bude CICA a tak ma najdete ako zakladatela D-Black, ale to tu este raz oznamim.

V piatok rano, vas budem ocakavat v co najvacsom pocte, musite rychlo ale velmi rychlo zacat stavat! Minut vsetky suroviny do produkcie!! :watch:

Takze mi neostava nic ine, len Vam vsetkym za[riat hodne stesti ve hre. At se vam dari. Smile Tank

Naposledy upravil dne Thu Feb 14, 2008 9:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://mirec.name
Empirex
Začiatočník
Začiatočník
Empirex

Po?et p?ísp?vk? : 29

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyWed Feb 06, 2008 11:34 pm

Takže jsem se omylem zaregistroval nejdřív na jiho východě. takže jsem se zaregistroval už na se jiho západě Laughing a budu jse menovat Empire Very Happy
Návrat nahoru Goto down
chancer
Administrátor
Administrátor
chancer

Po?et p?ísp?vk? : 107

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyThu Feb 07, 2008 6:39 pm

vsichni co ste tady, mi piste na nick CICA o pozvanku na vstup do D-Black!
Návrat nahoru Goto down
http://mirec.name
Bartimeaus
Administrátor
Administrátor
Bartimeaus

Po?et p?ísp?vk? : 133

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyFri Feb 08, 2008 7:26 pm

no a uz to zacalo.... War is NOT answer
Návrat nahoru Goto down
Freezing Angel
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý
Freezing Angel

Po?et p?ísp?vk? : 81

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyFri Feb 08, 2008 7:39 pm

tak veru... vsetkym prajem vela stastia do bojov TomCat a nech sa suroviny sypu Gora
Návrat nahoru Goto down
Nakls99
Začiatočník
Začiatočník
Nakls99

Po?et p?ísp?vk? : 40

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyWed Feb 13, 2008 6:12 pm

Na mě už útočí 5 lidí Very Happy Very Happy Boom Boom
Návrat nahoru Goto down
Freezing Angel
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý
Freezing Angel

Po?et p?ísp?vk? : 81

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyWed Feb 13, 2008 10:45 pm

tak to mas teda dosti blbe... na mna neskusil este ani jeden Smile
Návrat nahoru Goto down
grinpix
Nováčik
Nováčik
grinpix

Po?et p?ísp?vk? : 6

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyThu Feb 14, 2008 12:31 am

No mám to podobný- ještě na mně nikdo nezaútočil. A jak jsem říkal dal jsem se na severo-západ sice to ení pod vaše podmínky ale i tak sem věrným členem D-Black
Návrat nahoru Goto down
Bartimeaus
Administrátor
Administrátor
Bartimeaus

Po?et p?ísp?vk? : 133

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! EmptyThu Feb 14, 2008 4:56 pm

no neviem to si musis vidiskutovat zo sefom ci ta vezme...ja ta mozem prijat ale kedze nesplnas podminky tak neviem..spitaj sa ho Stretcher
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Speed ZACINA!!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Speed ZACINA!!!   Speed ZACINA!!! Empty

Návrat nahoru Goto down

Speed ZACINA!!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Dragons :: Smetisko-
Přejdi na: